Information på svenska

Stockholm Branch


Stockholm Branch SCD Weekend kurs 2019

Week-end kurs och bal


Stockholm Branch kommer 28 -30 juni 2019 anordna en weekend kurs i Scottish Country Dancing.


Platsen är Kvarntorpsgården i Täby.

Lärare från Skottland kommer att vara den kände William Williamson som musiker kommer den lika välkände Ian Muir.


Vid vår förra jubileumskurs hade vi dansare från 11 länder bland annat Storbrittannien, Tyskland, Frankrike, Estland, Danmark och Norge och vi hoppas naturligtvis på lika stor uppslutning denna gång.


Dessvärre kommer kursen enbart kunna hållas för dansare på nivån intermediate och advanced. Vi håller på att se vad vi kan göra för dem som inte befinner sig på den nivån och rekommenderar alla som är tveksamma att tala med våra lärare Agne och Susanne.


Kostnaden för kursen är SEK 1 700, men om man anmäler sig före den 31 januari 2019 får man s k "Early Bird" rabatt och betalar endast SEK 1400. I priset ingår välkomstdans, lektioner, fyra måltider och sommarbalen.


Man anmäler sig genom att betala in en icke återbetalningsbar anmälningsavgift SEK 300. Avgifterna skall betalas in på branchens plusgiro 80 64 12 - 3 och resterande belopp skall betalas in före den 30 april 2019.


Ange: Weekendkurs 2019 och namn på talongen.


Program för kursen finns här. Det är dock redan klart att vi har erbjudit deltagare från utlandet att komma tidigare, för att fira midsommar veckan före och det kommer då att arrangeras aktiviteter där vi gärna ser våra medlemmar komma.


Dansprogram för fredag och balen


Program fredag kväll

Program för balen
Copyright: Stockholm Branch of the Royal Scottish Country Dance Society