Våren 2020

Stockholm Branch


Våren 2020


Det verkar som om stambytena för Seemansheim drar ut på tiden vilket innebär att vi kan dansa ytterligare en termin i Gamla Stan. Faran är dock över för detta och förr eller senare kommer vi att behöva hitta en ny danslokal och styrelsen uppmanar alla dansare att hålla ett öga öppet för alternativ.


Vi kommer som vi gjort under under tidigare terminer, varva danser för intermediate, med lite mer avancerade danser. Vi kommer dock att lägga upp kvällarna efter vilka som kommer, så att det skall finnas något för alla. Bland annat så kommer vi att jobba med att slussa in våra nybörjare som gått flera terminer på Studiefrämjandet.


Vi kommer också att göra ett nytt försök med en nybörjarkurs på tisdagar på Brygghuset, Norrtullsgatan 12N som vi driver i samarbete med Studiefrämjandet. Är du intresserad av att lära dig dansa så ta gärna kontakt med oss.


Som vanligt startar vi med lite uppvärmning och stegträning och avslutar med té-stund. Länkar för detaljprogram i Minicrib format kommer att publiceras allt eftersom de olika kvällarnas program är fastställda. Ett par kvällar kommer också att vara social dancing.


Kvällsavgiftern är som tidigare 50:- för medlemmar och 70:- för icke medlemmar. För den som vill bli medlem i föreningen krävs att man dansar kontinuerligt och medlemsavgiften är 350:-. Framställan om medlemskap ställs till styrelsen.

23/3

Inställd

30/3

Inställd

6/4

Inställd

20/4

Inställd

27/4

Inställd

4/5

Inställd

11/5

Inställd

18/5

Inställd

25/5

Inställd

Copyright: Stockholm Branch of the Royal Scottish Country Dance Society