Sommaren 2021

Sommaren 2021


Med ett fåtal danstillfällen under hösten 2020, innan vår verksamhet måste stängas ner på grund av Pandemin, så har vi nu äntligen börjat se ljuset i tunneln.


Styrelsen har därför beslutat att börja med utomhusdans på Stora Skuggans dansbana under våren och sommaren och har därför bokat in ett antal tillfällen, som skall ge oss möjlighet att börja dansa igen. Tyvärr så gick det inte att få samma veckodag, utan vi kommer att dansa på lite olika dagar, så titta noggrannt på schemat innan ni åker till Stora Skuggan.


Vi kommer i alla fall till en början, att dansa Corona danser som är framtagna för att minska fysisk kontakt, men hoppas att i takt att fler och fler blir vaccinerade, kunna återuppta gamla favoriter igen. Eftersom vi inte riktigt vet vilka danser vi kommer att kunna ta upp vid varje tillfälle, så blir det tyvärr inga Minicribs under sommaren.


Vi är osäkra på möjligheten att ta med thé  och kakor till Stora Skuggan, så till en början så föreslår styrelsen att var och en tar med sig vad de vill äta och dricka, som vi gjorde förra året.


Vi betalar hyra för Stora Skuggan, så vi kommer att ta ut sedvanlig kvällsavgift. Kvällsavgiften är som tidigare 50:- för medlemmar och 70:- för icke medlemmar. För den som vill bli medlem i föreningen krävs att man dansar kontinuerligt och medlemsavgiften är 350:-. Framställan om medlemskap ställs till styrelsen.


Vi kan redan nu lämna information om att vi till hösten inte kommer att kunna dansa i Seemansheim, då de sedan tidigare aviserade stambytena sätter igång då. Under hösten 2021 och våren 2022 har vi därför bokat in Hjorthagens medborgarhus, som har ett mycket bra dansgolv och är välkänt av de äldre medlemmarna. Det finns mycket bra kommunikationer dit och mer information kommer längre fram.


Här följer information om datum och veckordagar för dansen på Stora Skuggan.


SEMESTERINFORMATION


Under semesterperioden slutet av juni - början av augusti kommer vi inte att ha individuella dansprogram utan kommar att plocka danser ur vår Sommarrepertoar. Denna hittar du här!

24/6

Torsdag kl 18:30

7/7

Onsdag kl 18:30

14/7

Onsdag kl 18:30

21/7

Onsdag kl 18:30

28/7

Onsdag kl 18:30

3/8

Tisdag kl 18:30 

10/8

Tisdag kl 18:30 

17/8

Tisdag kl 18:30 

5/9

Söndag kl 15:30 (Avslutning)