Terminsprogram

Stockholm Branch


Hösten2020


Våren 2020 har ju för oss liksom för alla andra varit omtumlande efter utbrottet av Covid 19. Vi tvingades stänga ner all verksamhet efter den 16 mars och har under resten av våren endast haft kontakt via digitala medier, då några av oss drev en videochattgrupp.


Under sommaren har det varit några danstillfällen på dansbanan vid Stora Skuggan på Djurgården men i övrigt har all dansverksamhet legat nere både här och i Skottland. Bland annat tvingades RSCDS att för första gången på många år stänga ner Summer School i St Andrews.


Nu börjar vi trots allt med höstens verksamhet som kommer att ske på Seemansheim. Den kommer till en början dock att inte vara sig lik då vi kommer att dansa med en rad säkerhetsåtgärder.


Vi kommer tillsvidare att begränsa antalet dansare per kväll till 16 st och det är viktigt att man anmäler sig på appen Doodle så att vi vet hur många som kommer. Michaela kommer att skicka en länk inför varje kväll. Vi kommer också att enbart dansa med ett fyrpars set åt gången och dansa danserna fler gånger för att alla som är där skall få möjlighet att vara med.


Vi kommer i första hand i alla fall till en början att dansa Corona danser som är framtagna för att minska fysisk kontakt. Det kommer också att finnas tillgång till handsprit och engångshandskar och vi kommer att vädra ordentligt i lokalen. Vi kommer också att se om vi ett par gånger under terminen kan hyra den större lokalen Gemeineheim.


Vi har nu fått veta att vi kan ha vår te stund, men det är endast två utsedda personer som får använda köket varje gång. Vi hoppas att allt eftersom det kommer nya direktiv från Folkhälsomyndigheten, så skall vi kunna normalisera verksamheten. Tyvärr blir det inte några utskick av Minicribs så länge detta fortgår.


Kvällsavgiften är som tidigare 50:- för medlemmar och 70:- för icke medlemmar. För den som vill bli medlem i föreningen krävs att man dansar kontinuerligt och medlemsavgiften är 350:-. Framställan om medlemskap ställs till styrelsen.

7/9

Danskväll

14/9

Danskväll

21/9

Danskväll

28/9

Danskväll

5/10

Danskväll

12/10

Danskväll

19/10

Danskväll

26/10

Danskväll

2/11

Danskväll

9/11

Danskväll

16/11

Danskväll

23/11

Danskväll

30/11

St Andrews Night

7/12

Danskväll

Copyright: Stockholm Branch of the Royal Scottish Country Dance Society