Hösten 2018

Copyright: Stockholm Branch of the Royal Scottish Country Dance Society

Stockholm Branch


Hösten 2018


Vi kommer att från och med nu att byta lokal och kommer att dansa i Kristinasalen i lokalen Pumpan på Färgargårdstorget 1. Vi kommer som vi gjort under under tidigare terminer, varva danser för intermediate, med lite mer avancerade danser. Vi kommer dock att lägga upp kvällarna efter vilka som kommer, så att det skall finnas något för alla. Bland annat så kommer vi att jobba med att slussa in våra nybörjare som gått två terminer på Studiefrämjandet.


Tyvärr måste vi på grund av för lågt intresse ställa in nybörjarkursen på Brygghuset, Norrtullsgatan 12N som vi drivit i samarbete med Studiefrämjandet. Är du intresserad av att lära dig dansa så ta gärna kontakt med oss.


Som vanligt startar vi med lite uppvärmning och stegträning och avslutar med té-stund. Länkar för detaljprogram i Minicrib format kommer att publiceras allt eftersom de olika kvällarnas program är fastställda. Ett par kvällar kommer också att vara social dancing.


Vi har nu beslutat kvällsavgiften vilken är 50:- för medlemmar och 70:- för icke medlemmar. För den som vill bli medlem i föreningen krävs att man dansar kontinuerligt och medlemsavgiften är 350:-. Framställan om medlemskap ställs till styrelsen.